HyCare Varkenshouderij Raamloop

HyCare Melkveehouderij De Bladelse Hoef

HyCare Pluimveehouderij Dalem

HyCare pluimveehouderij

Dalem

In de HyCare Poultry Farm: “Dalem” in Hapert ontdekt u de toepassing van de APC-methode in de vleeskuikenshouderij. Dit is de eerste schakel in de pluimveehouderij waar de APC-methode toepasbaar is. In dit experience center krijgt u alles te weten over de diensten van APC en kunt u tevens de dieren zien in de stallen. Wilt u deze experience zelf ervaren plan dan een rondleiding in met een van onze HyCare specialisten.

HyCare melkveehouderij

De Bladelse Hoef

Bij HyCare Dairy Farm: “De Bladelse Hoef” in Bladel ontdek je op een leuke en interactieve manier de uitwerking van de APC-methode in de melkveehouderij. De combinatie van een zichtstal en een experience ruimte zorgt voor een perfect beeld over de toepassing van HyCare in een melkveestal. Wilt u deze experience zelf ervaren plan dan een rondleiding in met een van onze specialisten.

HyCare

HyCare is ontwikkeld om veehouders over de hele wereld te helpen de hygiëne op hun bedrijven te verbeteren en te waarborgen. Veehouders die ervoor kiezen zich aan de HyCare-normen aan te passen, maximaliseren de hygiëne binnen hun bedrijf en daarmee ook de gezondheid van hun dieren. Ze versterken het immuunsysteem, voorkomen de insleep van ziekteverwekkers, minimaliseren kruisbesmetting en elimineren ziekten zo goed als volledig. Dit leidt tot een verminderd gebruik van antibiotica, een beter dierenwelzijn en een hogere voorspelbaarheid.

Meer informatie
HyCare varkenshouderij

Raamloop

Op de HyCare Pig Farm: “Raamloop” in Bladel ontdekt u op een interactieve manier de uitwerking van de APC-methode in de varkenshouderij. De combinatie van een zichtstal en een informatieve route zorgt voor een perfect beeld over de toepassing van HyCare in een varkensstal. Wilt u deze experience zelf ervaren plan dan een rondleiding in met een van onze specialisten.

Vraag een bezoek aan

Heeft u nog vragen over onze HyCare experience centra of wilt u een bezoek plannen? Vul dan het contactformulier in. We nemen binnen enkele werkdagen contact met u op!

Agro Pest Control maakt gebruik van functionele cookies om u de beste gebruikerservaring te geven. Meer weten